Industrial IoT nodes

LoRa.

Delmation Products is leverancier van Industrial-IoT producten (IIoT). Begin 2017 zijn we gestart met de verkoop van standaard LoRa-nodes van verschillende merken. Standaard LoRa-nodes zijn er al voor het meten van temperatuur, RV, CO2, licht, beweging (PIR), positie (accelerometer), locatie (GPS), analoog signaal zoals 0-10 en 4-20mA, contact en digitaal signaal (spanning boven treshold).
De LoRa-nodes kunnen in bestaande LoRaWAN netwerken opgenomen, zoals die van KPN of van TTN. Het voordeel van LoRa is bovendien dat een eigen LoRaWAN netwerk kan worden gecreëerd. Een eigen LoRa netwerk is te realiseren door één of meerdere LoRa-gateways te plaatsen en die te koppelen naar een eigen LoRa-server. Zo'n eigen LoRa netwerk wordt ook wel private LoRa genoemd. Delmation Products kan voor Private LoRa verschillende private LoRa-servers aanbieden.
We hebben tevens verschillende mogelijkheden om de gegenereerde data te verwerken. Een van die mogelijkheden is een database in de private LoRa-server. Daarnaast kan de data worden weergegeven in een standaard LoRa-portal (tegen betaling) of we helpen onze klanten op weg met hun eigen LoRa-applicatie.
Meer inzicht in onze producten is te vinden op onze website https://www.delmation.nl/


Delmation Products BV kan ook de ontwikkeling van uw eigen LoRa-node realiseren. We zijn geliëerd aan een elektronica ontwikkel- en productiebedrijf dat ook lid is van de LoRa-alliance. Wij verzorgen het complete traject van de ontwikkeling van uw eigen LoRa-node: definitie van de LoRa-node, hardware- ontwerp, embedded software engineering voor de LoRa-node, verzorging van de prototypes, testen van de node, certificering door de LoRa alliance en productie (in eigen huis).
Indien u geïnteresseerd bent in de ontwikkeling van uw eigen LoRa-node: neem dan contact met ons op: info@delmation.nl of telefonisch 079 342 2041.

NB-IoT

NB-IoT is in Nederland beschikbaar via Vodafone en T-mobile. De netwerken zijn er en ook development kits met hardware-modules zijn beschikbaar. Als je zoekt op standaard NB-IoT modules dan vindt je op het moment van schrijven vrijwel geen standaard-producten voor NB-IoT. Het is de ambitie van Delmation Products om naast producten voor LoRa ook een compleet pakket te gaan aanbieden voor NB-IoT. Van een aantal leveranciers hebben we al vernomen dat gewerkt wordt aan NB-IoT producten die we dan ook in de loop van 2018 zullen gaan introduceren. Het ligt ook in de planning om in 2018 een seminar te organiseren, zoals we dat in 2017 ook voor LoRa hebben gedaan.
Op dit moment is het voor ons al mogelijk om NB-IoT modulen naar klantenwens te ontwikkelen. Mocht uw interesse daar naar uitgaan, neem dan contact met ons op om het ontwikkelen van uw eigen NB-IoT node te bespreken.

Reacties